agenda banner

nieuws & agenda

Het laatste nieuws lees je op deze bladzijde.


Agenda: bij Kunstbreak is altijd iets te doen! Ga naar het cursusoverzicht.


Ouder/kind schilderworkshop Op zaterdagochtend 12 mei (leuk voor Vaderdag?!)
Van 9.30 uur - 12.00 uur. Lees verder onder workshops... 


MINI cursus voor kinderen van de basisschool
Zoals half beloofd wordt er een minicursus voor kinderen georganiseerd. Deze is vooral bedoeld voor de kinderen die zich willen oriënteren om te zien of ze volgend seizoen mee willen gaan doen.
Het gaat om een serie van 4 lessen op dinsdagmiddagen: 15 en 22 mei (29 mei niet) en 5 en 12 juni.
Afhankelijk van het aantal kinderen (1 of 2 groepen) dat zich in gaat schrijven wordt het tijdstip bepaald. Reken op ergens tussen 15.30-17.45 uur.
De kosten zijn per kind € 20,-- voor vier lessen.
Mocht uw kind aan deze mini cursus mee willen doen wilt u dan het inschrijfformulier invullen en sturen naar info@kunstbreak.nl of in de brievenbus stoppen.
Graag voor 8 mei, dan kunnen we de groep indelen en de aanvangstijd bepalen.


Kunstbreak bestaat 10 jaar en dat hebben we gevierd...

Het 10 jarig jubileum was een enorm feest! Bij de deur werd men opgewacht door twee levende standbeelden, en werden de bezoekers direct verrast met een setje ansichtkaarten (van alle docenten één kaart met een kunstwerkje van eigen hand).
Veel actieve bezoekers, jong en oud(er), prachtig weer, heel veel lekkers want de actie: 'Heel Kunstbreak bakt!'was een groot succes. Jong en oud kwam met baksels zowel zoet als hartig… Wat was het genieten!
Cursisten bleken opeens ook muzikant te zijn en ook de aanwezigheid van de Retro SwingInn Band verhoogde de feestvreugde! Kinderen knutselde erop los bij de workshop van SCRAP. Onder leiding van Polly van Haaster (en haar team) maakten ruim 75 mensen een Acrylic pouring schilderijtje . Er werd geaquarelleerd en er werd volop genoten van de expositie: 'Blik op Kunst', 'Kunst op Blik' en 'Kunst in Blik'.
Geheel onverwacht werd Marijke door cursisten en collega’s enorm in het zonnetje gezet! Wat een waardering! Ook Wethouder Ankie van Tatenhove sprak haar waardering uit voor het team van Kunstbreak en noemde Kunstbreak een aanwinst voor Lansingerland.  

Bekijk de foto's van het feest

Er wordt gevraagd naar het acryl pouring recept, dat vind je hier.


Steeds nieuwe workshops!

Kijk ook onder workshops wat er te doen is. Er worden zeer regelmatig nieuwe workshops gepland. Leuk om kennis te maken met technieken of voor kortere tijd bezig te zijn met kunst!


Van Atten biedt korting bij inlijsten

Van Atten, gevestigd aan het Emmapark 110 in Pijnacker. Voor meer informatie kunt u bellen met 015 – 369 2992 en vraag naar Theo van de Bulk.
Het is nu ook mogelijk om in Berkel en Rodenrijs bij van Atten een lijst te bestellen.