agenda banner

nieuws & agenda

Het laatste nieuws lees je op deze bladzijde.


Agenda: bij Kunstbreak is altijd iets te doen! Ga naar het cursusoverzicht.


Vrijdagavond 20 september Groenzoom cultuurwandeling, met medewerking van Marijke Wessel en vele anderen (meer info volgt t.z.t.)


Vrijdagavond 4 oktober extra feestelijke opening van de 25e editie van de KUNSTTOER. Dit is in het gemeentehuis van Lansingerland met medewerking van de bekende performer LICHEL (een echte aanrader!)


Zaterdag 5 en zondag 6 oktober 11.00 - 18.00 uur: Open Ateliers. In kunstbreak kunt u genieten van het werk van Wil Busser, Gonny Mackaay, Eduard Cohen en Marijke Wessel.


De Kunsttoer beleeft in oktober 2019 haar 25e editie! Dat wordt gevierd!
Heel juni zullen leden van de Kunsttoer zich op verschillende plaatsen en op verschillende momenten zich presenteren. Een van die onderdelen zijn gastlessen op basisscholen in Lansingerland. De kinderen zal worden gevraagd om onder leiding van een aantal kunstenaars een zelfportretje te schilderen, welke in september de opmaat zullen vormen voor de feestelijke 25e editie van de KUNSTTTOER!
De eerste resultaten zijn al klaar en zijn gemaakt op de Beatrixschool in Berkel en Rodenrijs door groep 6 en 7. Natuurlijk zijn Jeannette en Marijke (beiden leden van de Kunsttoer en docent in Kunstbreak) hier nauw bij betrokken.  


Creativiteit blijft verrassen en verbinden!
Zo af en toe dagen de docenten van Kunstbreak elkaar uit om eens heel anders te werk te gaan. Dit keer had Colette Jacobs een leuke opdracht bedacht waarbij zij een ieder van ons uit de comfortzone wist te trekken! Het was weer een zeer geslaagde avond. Foto's en informatie op FaceBook.

 

Weet je dat KunstBreak ook buiten de deur actief is?
Kijk op Projecten om te zien wat er buiten KunsBreak gebeurt!


Steeds nieuwe workshops!

Kijk ook onder workshops wat er te doen is. Er worden zeer regelmatig nieuwe workshops gepland. Leuk om kennis te maken met technieken of voor kortere tijd bezig te zijn met kunst!


Van Atten biedt korting bij inlijsten

Van Atten, gevestigd aan het Emmapark 110 in Pijnacker. Voor meer informatie kunt u bellen met 015 – 369 2992 en vraag naar Theo van de Bulk.
Het is nu ook mogelijk om in Berkel en Rodenrijs bij van Atten een lijst te bestellen.