agenda banner

nieuws & agenda

Het laatste nieuws lees je op deze bladzijde.


Agenda: bij Kunstbreak is altijd iets te doen! Ga naar het cursusoverzicht.


KUNSTTOER Open atelier route
Vrijdagavond 5 oktober 20.00 uur opening in het gemeentehuis van Lansingerland en op 6 en 7 oktober kunt u in Kunstbreak het werk van Marijke en het keramische werk van Tessa Droog komen bekijken.
Daarnaast zijn er in heel Lansingerland meer dan 20 locaties waar bezoekers terecht kunnen om kunst (in allerlei vormen) te bekijken.
In het gemeentehuis van Lansingerland kunt u tussen 11.00-16.00 uur terecht voor een overzichtstentoonstelling. Alle andere locaties zijn geopend van 11.00-18.00 uur. Er is ook nog een tweede grote overzichtstentoonstelling in de Kunstgalerie in Bleiswijk (Hoekeindseweg 26 Bleiswijk).
Bij de kleine expositie van Marijke in de bibliotheek in Berkel kunt u op zaterdag 6 oktober (tussen 12.30-13.30) tevens persoonlijk kennis maken de makers van de mooie gedichten bij de schilderijen van Marijke.
Meer info: www.kunsttoer.nl   Ziek ook de Poster van de Kunsttoer


Er wordt gevraagd naar het acryl pouring recept, dat vind je hier.


NIEUWE ACTIVITEIT VOOR JONG EN OUD
Schilderen kan ook samen!
Zaterdagochtend 27 oktober én zaterdagochtend 1 december van 9.15 uur-12.15 uur.
Uw (klein)kind zit op de les bij Kunstbreak en komst enthousiast thuis, en stiekem denkt u: zou ik ook wel weer eens willen…. gewoon lekker tekenen of schilderen…
Of je moeder/vader/opa/oma zit bij Kunstbreak op les en komt met enthousiaste verhalen of leuke werkstukken thuis en jij denkt: dat zou ik ook wel eens willen….
Dan is dit iets voor jullie! Samen aan de slag, samen een schilderij maken, of een tweeluikje, vrijheid blijheid. Kies een datum en meld je aan (mocht je een specifieke wens hebben bespreek dat dan even met Marijke).
Per koppel (maximaal 2 kinderen per volwassenen) € 25,-- (exclusief schilderdoek, inclusief verf). Aanmelden: info@kunstbreak.nl of 06-20763679.
Poster met informatie


We hebben ons laten verrassen door de zeer vroege ochtendsfeer! Op 21 augustus zijn we om 6.00 uur gestart met schilderen: 'De Dageraad':

De Dageraad

De Dageraad

De Dageraad

Steeds nieuwe workshops!

Kijk ook onder workshops wat er te doen is. Er worden zeer regelmatig nieuwe workshops gepland. Leuk om kennis te maken met technieken of voor kortere tijd bezig te zijn met kunst!


Van Atten biedt korting bij inlijsten

Van Atten, gevestigd aan het Emmapark 110 in Pijnacker. Voor meer informatie kunt u bellen met 015 – 369 2992 en vraag naar Theo van de Bulk.
Het is nu ook mogelijk om in Berkel en Rodenrijs bij van Atten een lijst te bestellen.