agenda banner

nieuws & agenda

Het laatste nieuws lees je op deze bladzijde.


Agenda: bij Kunstbreak is altijd iets te doen! Ga naar het cursusoverzicht.


Zaterdag 7 september van 11.00-17.00 uur OPEN DAG.
Alle informatie rondom het volledige programma voor het najaar!
Loop Kunstbreak binnen en laat je verassen door de grote diversiteit aan werken die hier worden gemaakt door mensen van allerlei leeftijden. En natuurlijk kun je ook aan de slag en zelf ervaren hoe leuk het kan zijn om het potlood of de kwast nog eens op te pakken!  


Zaterdag 14 september staan de deuren van Kunstbreak ook wagenwijd open want dan is Kunstbreak onderdeel van de CULTUURroute. Een wandel- en fietstocht door de gehele gemeente langs allerlei inspirerende plekken!


Vrijdagavond 20 september Groenzoom cultuurwandeling, met medewerking van Marijke Wessel en vele anderen (meer info volgt t.z.t.)


Vrijdagavond 4 oktober extra feestelijke opening van de 25e editie van de KUNSTTOER. Dit is in het gemeentehuis van Lansingerland met medewerking van de bekende performer LICHEL (een echte aanrader!)


Zaterdag 5 en zondag 6 oktober 11.00 - 18.00 uur: Open Ateliers. In kunstbreak kunt u genieten van het werk van Wil Busser, Gonny Mackaay, Eduard Cohen en Marijke Wessel.

Rembrandt Nachtwacht naar de finale!
Hoe leuk is dit? De kinderen van de dinsdagmiddag groep hebben samen met juf Ot een mooie eigen versie van de Nachtwacht gemaakt... En wat blijkt: dit werk heeft de Finale bereikt in de wedstrijd van het RIJKSMUSEUM!
Namens het hele team van Kunstbreak GEFELICITEERD!! Ongeacht hoe het verder af gaat lopen… want dat weten we nog niet maar in ieder geval gaat juf Ot half juni met deze Nachtwachtversie richting het RIJKSMUSEUM!!!  

Nachtwacht1
Nachtwacht2

TENTOONSTELLINGEN in KUNSTBREAK

Expositie Theo van den Bulk
Onlangs is Theo met zijn werk uitgebreid geportretteerd, u kunt dit nog terug kijken op RTV-Lansingerland, aflevering Kunstwerk.
Theo’s nieuwste werk bestaat uit papier, licht en ruimte. Vanaf 19 april kunt u zijn nieuwste werk live in Kunstbreak bekijken. Theo is zelf aanwezig op zaterdag.
www.dekunstvantheo.nl

DOCENTEN EXPOSEREN OOK ELDERS IN DE KOMENDE MAANDEN

Expositie Irma Troost in Kunstgalerie Bleiswijk
Op zondag 5 mei is de opening van de nieuwe expositie in de Kunstgalerie in Bleiswijk van 15.00 tot 17.00 uur. Samen met net nog 6 andere kunstenaars laat Irma haar werk zien. Het thema van deze tentoonstelling is: realisme. Iedere kunstenaar heeft z’n eigen medium. Irma exposeert haar aquarellen.
Om van de opening een feestje te maken, zou het leuk zijn als je op die dag ook komt kijken. Komt het je niet uit op die dag, de expositie is daarna nog tot 23 juni (iedere zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur) te bekijken.
Kunstgalerie Bleiswijk
Hoekeindseweg 26
Bleiswijk
www.kunstgaleriebleiswijk.nl

Expositie Carla de Korte World Watercolor Masters 2019
Meer dan 80 top aquarellen uit 25 landen. En dat dichtbij in Gouda! Tussen 30 mei en 2 juni kunt u gaan kijken. Voor het programma kunt u de website raadplegen of een van de flyers meenemen uit Kunstbreak.
Arti Legi
Markt 27
2801JJ Gouda
www.iwsholland.nl

Ook is er een expositie van 10 watercolor artist in Den Haag, bij Gallery van Heiningen, maar deze loopt nog wat langer door.
www.kunstzaalvanheijningen.nl

Oproep: ben jij een vergevorderd kunstenaar maar op zoek naar verdieping? Dan is de nieuwe cursus van André den Hartog iets voor jou! Lees er alles over en meld je snel aan als je mee wilt doen.


Weet je dat KunstBreak ook buiten de deur actief is?
Kijk op Projecten om te zien wat er buiten KunsBreak gebeurt!


Er wordt gevraagd naar het acryl pouring recept, dat vind je hier.


Steeds nieuwe workshops!

Kijk ook onder workshops wat er te doen is. Er worden zeer regelmatig nieuwe workshops gepland. Leuk om kennis te maken met technieken of voor kortere tijd bezig te zijn met kunst!


Van Atten biedt korting bij inlijsten

Van Atten, gevestigd aan het Emmapark 110 in Pijnacker. Voor meer informatie kunt u bellen met 015 – 369 2992 en vraag naar Theo van de Bulk.
Het is nu ook mogelijk om in Berkel en Rodenrijs bij van Atten een lijst te bestellen.