banner

Projecten

PROJECTEN DOOR KUNSTBREAK

Houten schildersbord makenOp de dagbesteding van de Oudelandse Hof wordt een heuse schilderclub opgericht, met de naam: Karel Appel. Met behulp van een aantal enthousiaste vrijwilligsters zullen we daar met regelmaat een teken- en schildermiddag organiseren en begeleiden.
Maar voor dat het zover is, hebben we met de bezoekers van de Oudelandse Hof eerst wat houten schilder borden gemaakt en schorten genaaid. We gaan u af en toe op de hoogte houden van de ontwikkelingen.


Op de PWA (basisschool in Rodenrijs) verzorgt Kunstbreak een heleboel kunstlessen rondom het thema geschiedenis. Er zullen grotschilderingen, reuze printplaten maar ook kastelen en een museumzaal vol met attributen uit het oude Egypte verrijzen in de school. Daarnaast kan het zomaar zijn dat je opeens oog in oog staat met een Griek of een Romein, of... iemand uit de Franse Pruikentijd.  


September 2018 draaide Kunstbreak weer volop mee met een project op de Wilgenhoek in Berkel: 'Weet wie je bent, ontdek je talent' voor groep 5 en 6. In samenwerking met Jays Place, Theater Vlammen, de bibliotheek en Kunstbreak rondom het thema Annie M.G. Schmidt, deden de kinderen vier kennismakingsworkshops: literatuur (een rap schrijven), theater, beeldend en muziek. Daarna mochten zij één van de disciplines uitkiezen om een verdiepingsworkshop te volgen. Alle onderdelen van de workshops kwamen samen in de afsluiting. Dit was een optocht naar het Annie M.G. Schmidt park. Tijdens de wandeling kwamen alle talenten aan bod!

Wilgenhoek september 2018

Wilgenhoek september 2018
foto

Projecten die worden verzorgd door Kunstbreak worden op maat gemaakt voor scholen, buurthuizen, festivals, themafeesten en andere speciale gelegenheden. Hieronder enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

project spiraalST. FRANCISCUS GASTHUIS AFD. ORTHOPEADIE

Een dag met alle collega’s in het teken van een spiraal als symbool voor (weer kunnen) bewegen. Ieder maakte een eigen schilderij als onderdeel van het geheel. Het resultaat is te bewonderen op de afdeling in het ziekenhuis.

 

 

Wij komen naar u toe!
Voor een personeelsuitje/teambuildingsworkshop, kijk onder personeelsuitje.
Voor informatie kunt u zich wenden tot Marijke Wessel, te bereiken onder nummer 06-207 63 679, of mail info@kunstbreak.nl.