banner

Workshops

KadobonZoekt u een origineel cadeau?
Geef dan een Kunstbreak cadeaubon! U kunt zelf kiezen welk bedrag erop komt. De bon is bij alle cursussen/workshops binnen Kunstbreak in te wisselen. Neem per mail contact op met Kunstbreak, dan zorgen we in overleg voor een origineel verpakking.


KOFFIE MET EEN KWAST
Eenmalige uitdagende Workshops op vrijdagochtenden. Kosten altijd 27,50 euro inclusief materiaal. Van 9.15-12.15 uur.
Informatie en data
Het afgelopen jaar werden deze workshops goed bezocht, dus wees op tijd met aanmelden als je mee wil doen!
12 oktober 2018: 'fluweelpapier en pastelkrijt, een goede combinatie'. We werk met pastelkrijt op fluweelpapier o.l.v. Marijke Wessel.
Poster met informatie


NIEUWE ACTIVITEIT VOOR JONG EN OUD
Schilderen kan ook samen!
Zaterdagochtend 27 oktober én zaterdagochtend 1 december van 9.15 uur-12.15 uur.
Uw (klein)kind zit op de les bij Kunstbreak en komst enthousiast thuis, en stiekem denkt u: zou ik ook wel weer eens willen…. gewoon lekker tekenen of schilderen…
Of je moeder/vader/opa/oma zit bij Kunstbreak op les en komt met enthousiaste verhalen of leuke werkstukken thuis en jij denkt: dat zou ik ook wel eens willen….
Dan is dit iets voor jullie! Samen aan de slag, samen een schilderij maken, of een tweeluikje, vrijheid blijheid. Kies een datum en meld je aan (mocht je een specifieke wens hebben bespreek dat dan even met Marijke).
Per koppel (maximaal 2 kinderen per volwassenen) € 25,-- (exclusief schilderdoek, inclusief verf). Aanmelden: info@kunstbreak.nl of 06-20763679.
Poster met informatie


MODELTEKENEN
Kunstbreak organiseert met regelmaat modeltekenavonden waarin u zelfstandig aan de slag kunt gaan (geen les dus).
Informatie en data
Graag bij inschrijven de datum vermelden dat u wilt komen: info@kunstbreak.nl


DIVERSE WORKSHOPS

Altijd iets nieuws: verrassende korte workshops om kennis te maken met materialen, of een compleet werkstuk te maken. Kijk regelmatig op de site wat er te doen is!
Voorbeelden van workshops ook onder tabblad projecten.
Een leuke creatieve workshop met collega’s, vrienden of familie? Neem gerust contact op en vraag naar de diverse mogelijkheden. Bel: 06-20763679 of mail naar info@kunstbreak.nl