Bedrijfsuitje/teambuilding

Zoek je een goede invulling voor een bedrijfsuitje of een sessie teambuilding, dan biedt Atelier Kunstbreak een bijzonder geschikte activiteiten. Unieke workshops, waarbij de invulling in nauw overleg en met een hoge mate van eigen inbreng kan worden gerealiseerd.
Enkele afdelingen van het SFG ziekenhuis, de Rabobank, gemeente Lansingerland, het zwembad, kapsalon Carla en andere gingen je voor.

De inhoud van de workshop wordt in overleg bepaald. Dit kunnen schilderworkshops zijn, waar alle deelnemers individueel een werkstuk maken, maar ook teambuildingsactiviteiten, waarbij er groepswerkstukken worden gemaakt.
Fotografieworkshops en edelsmeden behoren ook tot de mogelijkheden.

In overleg is het mogelijk om een lekker hapje in buffetvorm te regelen.
Beschikbare dagdelen:
– in en om het weekend: vrijdagavonden/ zaterdagen en zondagen.
– tijdens de schoolvakanties zijn er ook andere dagdelen mogelijk.  

Enkele ervaringen van deelnemers:
‘Ik heb enorm genoten van de avond en ben verbaasd over het mooie werk wat me met z’n allen hebben neergezet. Hoop dat de foto’s op je site anderen mag enthousiast mag maken om ook eens bij jou een workshop te komen volgen!‘
‘Ik kijk terug op een hele leuke en ontspannen avond, de late tijd was ik alweer vergeten hihi! Hartelijke dank.‘
‘Wat een geweldige avond was het! Genoten van je inspiratie en hoe je dit allemaal hebt voorbereid en uitgevoerd. Dank je wel!‘
‘Je hebt ons erg verwend met de workshop, je hebt er veel werk van gemaakt en ons eindresultaat mag er zijn. Dank voor je inspiratie!‘  

Workshop op locatie in coronatijd
Omdat KunstBreak aan slecht 18 personen de ruimte kan geven, is er nog een andere mogelijkheid: Wij komen naar ú toe: workshop op locatie.

Een van de organisaties, die met een groep van circa 40 medewerkers aan een dergelijke workshop heeft deelgenomen, is Sportfondsen Lansingerland, zwembad De Windas.
Vera van Welzenis, manager van dit Bergschenhoekse bedrijf, heeft het meedoen aan deze bijeenkomst als verrassend en uitdagend ervaren. Zij zegt hierover: “Ik zocht voor onze medewerkers naar een andere vorm van teambuilding. Vooral niet het geijkte gebeuren. Deze workshop werd een verfrissende, creatieve happening waaraan alle medewerkers met veel plezier hebben deelgenomen. Opvallend waren vooral het toegankelijke karakter, de professionele begeleiding en de no-nonsense benadering van het onderwerp kunst an sich. Alles droeg bij aan een veilige en open sfeer. Het eindproduct van onze artistieke inspanningen, een geschilderd kunstwerk, was zonder meer verrassend en heeft nu een prominente plaats binnen ons bedrijf”.

Kortom, zoek je ook iets totaal anders voor een bedrijfsuitje of een sessie teambuilding, dan biedt Atelier Kunstbreak een bijzonder, geschikt en betaalbare alternatief! Een unieke workshop binnen je eigen organisatie, waarbij de invulling in nauw overleg en met een hoge mate van eigen inbreng kan worden gerealiseerd.

Wij denken graag met je mee!
Voor informatie kun je je wenden tot Marijke Wessel, te bereiken onder
nummer 06-207 63 679, of mail info@kunstbreak.nl.