KUNSTBREAK IN 2021

Het pand van KUNSTBREAK gaat in de verkoop! De initiatiefnemers van Kunstbreak, Marijke en Rob Wessel, gaan een nieuw avontuur tegemoet.

Bijna 13 jaar geleden werd Kunstbreak opgestart en er zijn heel veel leuke en mooie dingen gebeurd in die tijd. Veel mensen uit Lansingerland hebben er invulling aan hun hobby kunnen geven…. jong en/of wat ouder, beginners en amateurkunstenaars, allen vonden zij de weg naar het atelier van Kunstbreak.

Veel van de docenten van Kunstbreak stoppen echter niet met lesgeven, maar gaan in de loop van dit jaar met hun groep elders (binnen de grenzen van Lansingerland) hun cursussen voortzetten.

Dus mocht je zin hebben in een leuke cursus en de CORONA maatregelen laten het weer toe, neem dan gerust contact op met hen. Je vindt alle informatie nu nog onder het tabblad: wat is er te doen?

Klik op het dagdeel/cursus van uw keuze en je vindt een formulier met daarop alle informatie m.b.t. de lopende cursussen. Door de wisselende coronamaatregelen is het lastig om de informatie actueel te houden, maar je vindt daar in ieder geval de juiste
contactgegevens van de docent.

Voel je vrij om met de docenten contact op te nemen, zodat je toch alvast kunt informeren naar de mogelijkheden op korte of langere termijn.

Wat betreft de kinderlessen hebben we goed nieuws: deze lessen zullen ook in 2021 worden georganiseerd. Voor meer informatie daarover kunt je contact opnemen met:

Heb je nog vragen, neem gerust contact op.
Dat kan via de mail: info@kunstbreak.nl  of via telefoon: 06-20763679

Vriendelijke groet

Marijke Wessel